EURODEZVOLTARE SRL (furnizor autorizat de formare profesionala) in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galați, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea, Fundatia Dezvoltare in Europa si Omnia Academy, Favara, Italia, organizeaza conferinta de inchidere a proiectului Acces la formare pentru dezvoltare, ID POSDRU 128/5.1/G/134978. Evenimentul va avea loc luni,14 decembrie 2015, la orele 11.00, la sala de conferinte a Cercului Militar National, Str. Constantin Mille, nr. 1, Bucuresti. Cu aceasta ocazie vor fi prezentate rezultatele finale ale proiectului. Dintre invitati vor face parte membrii echipei de implementare si de management, atat din partea partenerilor cat si din partea liderului de parteneriat, mass-media locala, grupul tinta implicat in proiect si alte persoane interesate.

Proiectul “Acces la formare pentru dezvoltare” ID POSDRU 128/5.1/G/134978 este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1. “Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”  si are ca obiectiv principal creșterea nivelului de competitivitate pentru 528 șomeri, someri tineri, șomeri de lungă durată persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din regiunea de dezvoltare Sud-Est, prin implementarea unui complex flexibil și articulate de măsuri active în vederea promovării și facilitării integrării acestora pe piața muncii, în sprijinul dezvoltării regionale, creșterii competitivității resurselor umane și promovării coeziunii economice și sociale. Proiectul este implementat de EURODEZVOLTARE SRL, furnizor autorizat de formare profesională, in calitate de beneficiar, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă GALAȚI, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă VRANCEA, Fundatia Dezvoltare in Europa si OMNIA ACADEMY din Italia

Manager Proiect,

Veronica CODREANU,